Våtrumsmattor - All information om bra våtrumsmattor
Våtrumsmattor i Sollentuna

Våtrumsmattor

Totalt i Sollentuna finns det 4 företag som håller på med badrum och våtrum och många av dessa kan en hel del om våtrumsmattor. Ofta är det besvärligt att hitta en riktigt bra försäljare av Våtrumsmattor i Sollentuna där priser och utbud även kan skilja åt. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon i våtrumsbranschen gällande en bra våtrumsmatta och en bra företag som kan lägga våtrumsmattan. Man kan också jämföra olika våtrumsmattors eller golvläggningsfirmors omdöme på nätet.


Då det i Stockholms län och i Sollentuna finns många som håller på med badrum, våtrum och våtrumsmattor är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av arbeten de gör. Innan du ringer till någon för att kolla på våtrumsmattorna de säljer bör du ha bestämt att det är en våtrumsmatta du ska ha på golvet och inte klinkers. Bäst information om våtrumsmattor kan du få genom att besöka olika badrumsbutikers och golvläggares hemsidor.

De finns många som säljer mattor i Sollentuna som skulle kunna passa bra i ert badrum.Bäst att komma i kontakt med en bra badrumsaffär i Sollentuna som kan ha de våtrumsmattorna du letar efter är att välja någon av badrumsbutikerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla Våtrumsmattor i Sollentuna

Mönstergolv H Wahlund AB

Åkervägen 20

191 40 Sollentuna

08-35 09 10

TJ Golvservice AB

Rotebergsvägen 2C

192 78 Sollentuna

070-620 48 21

Kakelstationen i Sollentuna AB

Kuskvägen 3

191 62 Sollentuna

08-444 44 50

KakelDesign

Domherrevägen 11

192 55 Sollentuna

08-27 14 88