Våtrumsmattor - All information om bra våtrumsmattor
Våtrumsmattor - Mathias och Mikael Perssons Byggnads AB

Våtrumsmattor

I Strandbaden finns endast en som arbetar med våtrumsmattor nämligen Mathias och Mikael Perssons Byggnads AB. Eftersom utbud och pris kan variera mellan företag som arbetar med våtrumsmattor bör du kontrollera med andra inom som säljer våtrumsmattor på någon ort i Skåne län som ligger nära Strandbaden.


Glöm inte att priserna på montgering av våtrumsmattor oftast är lägre på en mindre ort och därför är det en fördel att undersöka med andra inom som säljer våtrumsmattor från en något mindre ort liknande Strandbaden. Eftersom det inte finns så många golvläggare som säljer och installerar våtrumsmattorna på samma ort som Mathias och Mikael Perssons Byggnads AB så kan det vara lönsamt att be någon komma med anbud på samma våtrumsmatta och monteringen av den. Dock ska du alltid höra efter med Mathias och Mikael Perssons Byggnads AB först eftersom det är bra att gynna lokala företag.
Bäst är att kontakta Mathias och Mikael Perssons Byggnads AB som kan badrum, våtrum eller våtrumsmattor på följande sätt:


Mathias och Mikael Perssons Byggnads AB

Norra Skogsvägen 13

263 58 Strandbaden

070-334 39 51