Våtrumsmattor - All information om bra våtrumsmattor
Våtrumsmattor - Br Wiklunds Måleri & Mattor AB Nordsjö Idé & Design

Våtrumsmattor

I Kalix finns endast en som arbetar med våtrumsmattor nämligen Br Wiklunds Måleri & Mattor AB Nordsjö Idé & Design. Eftersom utbud och pris kan variera mellan företag som arbetar med våtrumsmattor bör du kontrollera med andra inom som säljer våtrumsmattor på någon ort i Norrbottens län som ligger nära Kalix.


Glöm inte att priserna på montgering av våtrumsmattor oftast är lägre på en mindre ort och därför är det en fördel att undersöka med andra inom som säljer våtrumsmattor från en något mindre ort liknande Kalix. Eftersom det inte finns så många golvläggare som säljer och installerar våtrumsmattorna på samma ort som Br Wiklunds Måleri & Mattor AB Nordsjö Idé & Design så kan det vara lönsamt att be någon komma med anbud på samma våtrumsmatta och monteringen av den. Dock ska du alltid höra efter med Br Wiklunds Måleri & Mattor AB Nordsjö Idé & Design först eftersom det är bra att gynna lokala företag.
Bäst är att kontakta Br Wiklunds Måleri & Mattor AB Nordsjö Idé & Design som kan badrum, våtrum eller våtrumsmattor på följande sätt:


Br Wiklunds Måleri & Mattor AB Nordsjö Idé & Design

Vattenvägen 19

952 35 Kalix

0923-102 00