Våtrumsmattor - All information om bra våtrumsmattor
Våtrumsmattor - Hagmans Golv & Färg, Nordsjö Idé & Design

Våtrumsmattor

I Ljusdal finns endast en som arbetar med våtrumsmattor nämligen Hagmans Golv & Färg, Nordsjö Idé & Design. Eftersom utbud och pris kan variera mellan företag som arbetar med våtrumsmattor bör du kontrollera med andra inom som säljer våtrumsmattor på någon ort i Gävleborgs län som ligger nära Ljusdal.


Glöm inte att priserna på montgering av våtrumsmattor oftast är lägre på en mindre ort och därför är det en fördel att undersöka med andra inom som säljer våtrumsmattor från en något mindre ort liknande Ljusdal. Eftersom det inte finns så många golvläggare som säljer och installerar våtrumsmattorna på samma ort som Hagmans Golv & Färg, Nordsjö Idé & Design så kan det vara lönsamt att be någon komma med anbud på samma våtrumsmatta och monteringen av den. Dock ska du alltid höra efter med Hagmans Golv & Färg, Nordsjö Idé & Design först eftersom det är bra att gynna lokala företag.
Bäst är att kontakta Hagmans Golv & Färg, Nordsjö Idé & Design som kan badrum, våtrum eller våtrumsmattor på följande sätt:


Hagmans Golv & Färg, Nordsjö Idé & Design

Åkerstagatan 2C

827 30 Ljusdal

0651-100 02